usein kysytyt kysymykset

Mitä palveluita tarjoat?

  • Teen tilaustöinä puuveistoksia asiakkaiden ideoiden pohjalta. Samalla tuotan näkyvyyttä eri somealustoilla. 
  • Teen yritysten kanssa veistotouhuihin liittyvää kaupallista yhteistyötä.
  • Järjestän koulutuksia ja kursseja.

Mitä veistokset maksavat?

Jokainen veistos on yksilö ja jokainen työ hinnoitellaan erikseen. Suurin osa veistoksistani on tilaustöitä, jolloin hinta muodostuu karkeasti työhön käytetystä ajasta (suunnittelu, ideointi, veisto, välineiden huolto), materiaalista, pintakäsittelystä, mahdollisista kilometrikorvauksista jne. Hinnat lähtevät muutamasta sadasta eurosta tuhanteen per veistos. Esitä minulle veistotoiveesi, niin lähetän tarjouksen.

Ketkä tilaavat veistoksia?

Veistoksia tilaavat sekä organisaatiot että yksityishenkilöt. Kunnat, seurakunnat, yritykset, asukasyhdistykset. Yksityishenkilöt tilaavat veistoksen joko omaan pihaansa tai porukassa ystävälleen merkkipäivänä.

Missä teet veistoksia? 

Teen veistoksia Pöytyällä sekä kotipaikallani Mikkelissä. Olen myös valmis tulemaan asiakkaan luokse veistämään hänen omasta puustaan. Veistoksiani on ympäri Suomea, Tammisaaresta Lappiin ja Kokkolasta Il0mantsiin.

Haluan tilata sinulta veistoksen, kuinka toimin?

Lähetä minulle sähköpostia janikgronlund@gmail.com ja esitä ajatuksesi! Suunnitellaan yhdessä lisää.

Jos haluat että teen tietyn asian/eläimen, ota mahdollisimman paljon kuvia samasta asennosta sivulta, edestä, takaa, viistosta jne. Hyvät kuvat ovat kaiken a ja o.